Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål omkring GPS og RTK netværk og teknologi.

Dækning

Netværket dækker hele Danmark, og vil senere blive udvidet til Norge, Sverige og Nordtyskland.

Du kan se dækningskort her.

Netværket leverer en præcision i opmålingen inden for Energi-, Forsynings- og Klimaministeriets aktuelle Vejledning om RTK-tjenester, VEJ nr 63 af 11/11/2008 punkt 4.1 om Nøjagtighedskrav. Du kan forvente en præcision i dine opmålinger på 2-5 cm i plan og kote.

Netværket vil senere blive udvidet til udlandet. Du kan bruge det samme login i alle lande som nettet er aktivt i, og du skal ikke betale ekstra - ét login, én pris.

Har du behov for at få opsat en lokal base-station kan du kontakte os på tlf. +45 3173 5354 eller på mail kontakt@rtkconnect.dk

Abonnement

Prisen er 5.999,- excl. moms per aktive bruger pr. år for de første 10 brugere, og herefter 2.749,- excl. moms per aktive bruge pr. år.

Du kan tilmelde dig 14-dages prøveperiode her.

Flydende abonnement vil sige at du får ét fælles login som alle virksomhedens ansatte kan benytte, og begrænsningen ligger alene i hvor mange som er “aktive” og kan benytte nettet på samme tid. 

Kvalitet

På RTKconnect netværket får du leveret data fra følgende satellittsystemer: GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou og QZSS

Netværket sender ud i et standardiseret RTCM3 MSM-format som er understøttet af langt de fleste nye enheder.

Netværket har redundans, hvilket vil sige at hvis noget skulle fejle, er der en anden tilsvarende enhed til at tage over. Derfor har vi en oppetid på 100% i dagstimerne. Vedligeholdelsesarbejde på netværket udføres typisk i aften/natte-timerne eller i weekenden.

Du kan se aktuel driftstatus her.

Udstyr

Ja, du vil kunne bruge dit eksisterende udstyr på netværket, herunder Leica, Trimble, Topcon, Emlid, DJI m.m.

Ring til os

+45 3173 5354

Send en mail