Bliv forhandler af RTKconnect

Uanset om du er på udkig efter at starte dit eget RTK-netværk eller blot ønsker at tjene ekstra på dine kunder, finder du her et partnerprogram som passer til dine behov. 

Her finder du information om vores 3 koncepter:

  1. Partnerhenvisning

  2. Bliv forhandler af RTKconnect

  3. Whitelabelling / Start dit eget RTK-netværk

1. Partnerhenvisning

Tjen penge på at henvise dine kunder eller besøgende til RTKconnect. Har du en velbesøgt forretning eller webside som passer ind i vores kundesegment, er det nemt at tjene ekstra på dine besøgende. Skriv om RTKconnect netværk og henvis dine emner til os. Ender din henvisning ud i et køb, opnår du provision af hele købet. 

Ansøg om en henvisningsaftale her.

2. Bliv forhandler af RTKconnect

Tjen penge på at sælge RTK-abonnementer sammen med dit GPS- og RTK-udstyr. Med RTKconnect kan du tilbyde dine kunder Danmarks stærkeste RTK-netværk med flest baser fra Skagen til Gedser. 

Sælger du GPS-relateret udstyr er der en sandsynlighed for at dine kunder også skal bruge korrektionsdata som kan leveres via et RTK-abonnement hos RTKconnect.

Som forhandler bestemmer du selv hvilke priser du sælger abonnementerne til, og får samtidig en favorabel indkøbspris.

Ansøg om at blive forhandler allerede i dag ved at udfylde forhandleransøgningen her

Derfor skal du forhandle RTK-abonnementer fra RTKconnect

Markedets laveste priser

Tilbyd dine kunder markedets laveste priser på RTK-abonnementer. Med markedets laveste priser, er det nemt for dine kunder at træffe beslutning om køb. 

Landsdækkende netværk

Uanset hvor dine kunder har brug for korrektionsdata kan de opnå dette på netværket.  

Høj fortjeneste

Opnå en høj provision på dit salg og tjen penge lige så længe kunden har et aktivt RTK-abonnement hos RTKconnect. 

Fakturer selv eller lad os gøre det for dig

Fakturer dine kunder selv, eller læn dig tilbage og lad os gøre arbejdet for dig. Vi overfører automatisk din provision når betalingen fra din kunde er modtaget. 

Derfor skal du vælge RTKconnect til dine kunder

Nyeste teknologi

Baserne kører med nyeste L5-teknologi og understøtter både L1/L2 og L5-teknologi. 

Danmarks stærkeste netværk

RTKconnect har flest baser i Danmark og sætter løbende flere baser op. 

Høj præcision 

Den korte afstand mellem baserne sikrer en høj præcision i både XY og Z-koordinatet.

Kører med samtlige frekvensbånd

Baserne tracker samtlige mulige frekvensbånd på både GPS, GLONASS, Galileo og BeiDou, hvilket giver RTK-modtagerne mulighed for at anvende maksimalt antal af satelitter. 

Høj oppetid

RTKconnect har triple redundans i næsten hele landet hvilke vil sige at 2 baser kan gå ned og der vil stadig være dækning inden for kort afstand til en tredje base. Dette giver en høj oppetid på næsten 100%. 

Virker på alle RTK-enheder

Korrektionsdata sendes ud i et standardiseret RTCM3 MSM-format som alle gængse RTK-enheder kan læse*. 

*Der findes enkelte RTK-enheder som er låst til et bestemt netværk og ikke virker hvis der ikke betales til dette netværk.

Overholder styrelsens krav til præcision

Netværket er opsat ud fra vejledning fra Styrelsen for Dataforsyning  og Effektivisering. Basernes position udjævnes flere gange om året op mod styrelsens baser. 

3. Whitelabelling / Start dit eget RTK-netværk

Ønsker du at tilbyde et RTK-netværk under eget navn eller ligefrem at have dit eget RTK-netværk kørende, tilbyder vi forskellige grader af whitelabelling-løsninger. 

En whitelabelling-løsning kan være alt fra blot dit eget navn på netværket til dine egne servere hvor du benytter vores infrastruktur, men selv har fuld kontrol over alle indstillinger og brugere.

Kom nemt igang

Med en whitelabelling-løsning kan du komme igang med dit eget RTK-netværk på rekordtid. Du slipper for selv at skulle opsætte og vedligeholde en dyr infrastruktur og får fuld glæde af det landsdækkende netværk. 

Sammensæt dine egne abonnementspakker

Du kan sammensætte dine egne abonnementsløsninger så de passer til dit kundesegment, og der er fuld fleksibilitet, f.eks. om det skal være et tidsbegrænset abonnement eller kunden kun kan tilgå netværket på bestemte dage eller tidspunkter.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og bliv kontaktet. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 3173 5354 eller på mail kontakt@rtkconnect.dk

Artikler og nyheder leveret til din indbakke

Tilmeld din mailadresse her: