Glæd dig til Emlid Flow

Ekstra værktøjer til dig

Nu kommer de funktioner du savner på din Emlid GPS.

Rygterne viser at Emlid kommer med en ny app som de kalder Emlid Flow. Det ser umiddelbart ud til at den kommer til at erstatte den kendte ReachView App.

Emlid Flow vil være lige så nem og intuitiv at bruge, som du kender fra ReachView.

Den kommer i to udgaver, “Standard” og “Surveying”.

Standard er en gratis version og indeholder alle de funktioner som du kender i dag, hvor Surveying bliver en betalingsversion, men som indeholder værktøjer du måske står og mangler i dag.

Hvad kan du forvente af Flow

Ud fra de rygter og billeder jeg har set af Emlid Flow, er min vurdering at du kommer til at kunne følgende:

Flow Standard

Standard versionen kommer til at indeholde alle de funktioner som du allerede kender fra ReachView app’en i dag. Så ikke så meget nyt under solen dér.

Flow Surveying

Udover at indeholde alle de funktioner som der er i Standard versionen, kommer der følgende værktøjer:

Linjer

Den oprindelige ReachView samt Flow Standard er lavet til at opmåle og afsætte punkter. Med Flow Surveying kan du nu også både opmåle og afsætte linjer.

Kodelister

Hvis du afsætter punkter og linjer ud fra en kodeliste, behøver du nu ikke længere at taste koden ind manuelt under punktnavnet. Der vil være mulighed for at tilføje en standard kodeliste hvorfra du blot vælger den rette kode.

Satellitkort

Få et bedre overblik over hvor du står henne med mulighed for at bruge satellitkort i stedet for det klassiske kort.

WMS Layers

Har du brug for at indlæse et bestemt baggrundskort er det nu muligt med WMS (Web Map Service).

Flow 360

Emlid har over de sidste par måneder kørt en beta version af det de kalder Emlid Cloud. Her bliver alle projekter synkroniseret real-time fra telefon/tablet til skyen. Dermed kan du tilgå projekterne fra din desktop computere på kontoret.

Dette skifter nu navn til Emlid Flow 360.

Flow 360 Standard

Vil indeholde de funktioner som der er i Emlid Cloud beta. Altså, at du kan tilgå, oprette og rette projekter fra din desktop computer på kontoret eller telefon/tablet, og så synkroniseres det real-time.

Flow 360 Surveying

Her kan du ligesom Flow Surveying bruge både satellitkort og WMS Layers samt oprette kodelister.

Priser

Som nævnt tidligere vil Standard versionen være gratis. Det forventes at Surveying versionen vil komme til at koste omkring Kr. 249-299 om måneden.

Standard versionen vil i 95% af tilfældene være nok til at løse dit projekt, men med Surveying vil du forvandle din Emlid GPS til at kunne 99,9% af de samme funktioner som en GPS til kr. 100.000-150.000 kan.

Sammen med Reach RX får du en suveræn løsning til præcisionsopmåling til billige penge.