Bliv partner med RTKconnect

Uanset om du er på udkig efter at starte dit eget RTK-netværk eller blot ønsker at tjene ekstra på dine kunder, finder du her et partnerprogram som passer. 

Her finder du information om vores 3 koncepter:

  1. Partnerhenvisning

  2. Bliv forhandler af RTKconnect

  3. Whitelabelling / Start dit eget RTK-netværk

1. Partnerhenvisning

Tjen penge på at henvise dine kunder eller besøgende til RTKconnect. Har du en velbesøgt forretning eller webside som passer ind i vores kundesegment, er det nemt at tjene ekstra på dine besøgende. Skriv om RTKconnect netværk og henvis dine emner til os. Ender din henvisning ud i et køb, opnår du provision af hele købet. 

2. Bliv forhandler af RTKconnect

Tjen ekstra penge ved salg af dine produkter og ydelse ved at medsælge RTK-abonnement til RTKconnect. 

Sælger du GPS-relateret udstyr er der en sandsynlighed for at dine kunder også skal bruge korrektionsdata som kan leveres via et RTK-abonnement hos RTKconnect.

Bliv forhandler allerede i dag ved at udfylde kontaktformularen neden for. 

Hvorfor forhandle RTK-abonnementer fra RTKconnect?

Markedets laveste priser

Tilbyd dine kunder markedets laveste priser på RTK-abonnementer. Med markedets laveste priser, er det nemt for dine kunder at træffe beslutning om køb. 

Landsdækkende netværk

Uanset hvor dine kunder har brug for korrektionsdata kan de opnå dette på netværket. 

Vi klarer supporten for dig

Vi supporterer dine kunder og svarer på de spørgsmål de måtte have i forbindelse med at tilslutte deres RTK-udstyr til RTK-netværket. 

Høj provision

Opnå en høj provision på dit salg og tjen penge lige så længe kunden har et aktivt RTK-abonnement hos RTKconnect. 

Fakturer selv eller lad os gøre det for dig

Fakturer dine kunder selv, eller læn dig tilbage og lad os gøre arbejdet for dig. Vi overfører automatisk din provision når betalingen fra din kunde er modtaget. 

3. Whitelabelling / Start dit eget RTK-netværk

Ønsker du at tilbyde et RTK-netværk under eget navn eller ligefrem at have dit eget RTK-netværk kørende, tilbyder vi forskellige grader af whitelabelling-løsninger. 

En whitelabelling-løsning kan være alt fra blot dit eget navn på netværket til dine egne servere hvor du benytter vores infrastruktur, men selv har fuld kontrol over alle indstillinger og brugere.

Kom nemt igang

Med en whitelabelling-løsning kan du komme igang med dit eget RTK-netværk på rekordtid. Du slipper for selv at skulle opsætte og vedligeholde en dyr infrastruktur og får fuld glæde af det landsdækkende netværk. 

Sammensæt dine egne abonnementspakker

Du kan sammensætte dine egne abonnementsløsninger så de passer til dit kundesegment, og der er fuld fleksibilitet, f.eks. om det skal være et tidsbegrænset abonnement eller kunden kun kan tilgå netværket på bestemte dage eller tidspunkter.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen og bliv kontaktet vedrørende et partnerprogram. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon +45 2165 5660 eller på mail kontakt@rtkconnect.dk

Artikler og nyheder leveret til din indbakke

Tilmeld din mailadresse her: